Samtale som Videomøde eller over Telefonen


Der er mulighed for at have psykologsamtalen over Telefonen eller som Videomøde. Der kan være flere grunde til at vælge denne løsning fx. at man ikke har mulighed for at komme til klinikken pga. fx afstand, handicap, sygdom eller angst. Videomøde eller telefonsamtale muliggør, at man kan sidde i sit eget hjem og få den hjælp, man har brug for.


Hvis det er muligt, kan det være godt at have haft 1. samtale, hvor du møder op i klinikken.Hvordan foregår samtalen via Videomøde?

Samtalen foregår via video konsultation. Det er en sikker forbindelse, som imødekommer GDPR-kravene i EU.


Sådan gør du:

  • Vi aftaler en tid på forhånd.
  • Når samtalen går i gang, modtager du en invitation til videomødet i din mailbakke i form af et link. Du skal blot klikke på linket i mailen, og du bliver guidet igennem.
  • Hvis teknikken driller, fortsætter vi samtalen over telefonen.


Hvordan foregår en samtale over telefonen?

Vi starter samtalen til en aftalt tid, hvor jeg ringer dig op. Herefter føres samtalen som en almindelig psykologsamtale med fokus på det, du har brug for hjælp til.


Betaling før samtalen

Ved videomøde og telefonsamtaler skal betalingen være overført før samtalen via MobilePay 54900 eller netbank - læs mere her.Vær opmærksom på reglerne ved afbud - læs mere her.


Ja tak - jeg vil gerne benytte mig af samtaler med Videomøde eller over Telefonen

Du skal blot informere om dette, når vi aftaler en tid.Du er altid velkommen til at kontakte mig ved yderligere spørgsmål.


Læs mere her om Fortrolighed og Datasikkerhed.


Ring 61720070. Få en uforpligtende & kort afklarende samtale over telefonen